Axintor interim

Over Axintor
Over Axintor
Over Axintor

In 2008 - 2009 werden we wereldwijd getroffen door een ingrijpende economische recessie. De werkloosheid nam fors toe in Vlaanderen. Niettemin slaagden onze ondernemingen er moeilijk in om bepaalde vacatures in te vullen. Er ontstond een acuut tekort aan geschoolde en gemotiveerde kandidaten voor de knelpuntberoepen.

Samen sterk

Om de zoektocht naar die witte raven te vergemakkelijken, richtten Klaas Vandendries en Liselotte Rombaut in mei 2009 Axintor Interim en Axintor Construct op. Ze focussen op de zoektocht naar gemotiveerde, buitenlandse uitzendkrachten met de juiste skills en attitudes.

 

Vanaf dan stelt België immers zijn arbeidsmarkt open voor werkkrachten uit 'nieuwe' EU-landen. De vraag naar Hongaarse en Poolse arbeiders stijgt opmerkelijk. Dankzij de intense samenwerking met zelfstandige partners in Polen en Hongarije kan het jonge bedrijf zijn unieke troeven efficiënt uitspelen. Want kwaliteit staat los van nationaliteit. Het is tot op heden een essentieel credo van Axintor.

Ondertussen is Axintor Interim uitgegroeid tot de West-Vlaamse specialist in het uitzenden van buitenlandse uitzendkrachten. Met een goedgevulde nationale en internationale database vindt Axintor voor elk bedrijf snel een pasklare oplossing, ook voor moeilijk in te vullen vacatures. De actieradius werd inmiddels uitgebreid met Spanje en Portugal. 

Eens binnengluren bij Axintor Interim?

Werkelijk onbegrensd

Axintor Interim is een bedrijf op mensenmaat waar persoonlijk contact en een open communicatie belangrijk zijn. Bovendien bieden we zowel bedrijven als uitzendkrachten een totaalpakket aan. Bij Axintor is alles 'werkelijk onbegrensd'. Dat dit geen lege slogan is, blijkt uit het groeiende succes van Axintor. Na het hoofdkantoor in Veurne, opende Axintor reeds in 2011 een filiaal in Roeselare. In 2018 zetten we ook voet aan wal in Ieper met een gloednieuw kantoor.

Onze troeven

  • Snelle invulling van vacatures, ook de knelpuntvacatures
  • Flexibele weekcontracten
  • Duurzame oplossingen, ook met optie vast
  • Realistische tarieven en transparante facturatie
  • Van a tot z geregeld (huisvesting, contracten, verzekering, vervoer, onthaal & ondersteuning …)
  • Enkel selectie van de beste kandidaten
  • Gemotiveerde uitzendkrachten met de juiste skills en attitudes
  • Hoge productiviteit, laag ziekteverzuim

 

Axintor klanten aan het woord

ALPHATECH vindt CNC-Frezers/Draaiers met Axintor.

Kwalitatieve machines maken voor innoverende bedrijven is ons vak. Dit doen we voor alle mogelijke sectoren en voor alle mogelijke toepassingen: van de textiel- tot de houtindustrie, van pretparken tot de grafische wereld, van veevoederbedrijven tot aluminiumverwerkers. ALPHATECH, dat is drie generaties knowhow, technisch expertise, technische ervaring en wijsheid, doorgegeven van vader op zoon. Met Axintor vonden we onlangs een volwaardige CNC-Frezer/Draaier om onze ploeg te versterken.

“De medewerkers van Alphatech zijn stuk voor stuk experts in de meest uiteenlopende en vernieuwende technieken” vertelt Pieter Vanderstene van Alphatech. “Vorig jaar was ik op zoek naar CNC-Frezers/Draaiers. Axintor Interim bracht ons bedrijf een bezoek. Korte tijd later werd de Roemeense kandidaat Nicolae aan ons voorgesteld. Nicolae beschikte over wat minder ervaring dan ik aanvankelijk had gewenst. Maar zijn interesse voor het beroep en zijn grote nieuwsgierigheid overtuigden ons om niettemin met hem verder te werken. Bovendien konden we rekenen op een uitstekende opvolging van Axintor Interim. Ondertussen is Nicolae uitgegroeid tot een volwaardige CNC-Frezer/Draaier. Er is momenteel zelfs een tweede kandidaat via Axintor Interim in ons team gestart. Hopelijk kunnen we binnenkort met een zelfde succesverhaal als dat van Nicolae uitpakken.”

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Tevreden klanten