Axintor Interim

Ik ben werknemer

Axintor Interim
Over Axintor

Binnen de West-Vlaamse uitzendmarkt is Axintor Interim de specialist in het vinden van de beste buitenlandse arbeidskrachten. Dit verwezenlijkt Axintor Interim in alle sectoren, waaronder Techniek, Productie, Bouw & Constructie en Logistiek. We zijn een bedrijf op mensenmaat dat belang hecht aan persoonlijk contact en een open communicatie. We streven steeds naar een duurzaam evenwicht tussen de wensen van de klant en de kwaliteiten van kandidaat-werknemers. Hiervoor ontwikkelden we een resultaatgericht totaalpakket met scherpe, transparante tarieven. Axintor is ‘werkelijk onbegrensd’ in het realiseren van uw en onze ambities.

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Vacancies

Vacatures

U hebt een prima vakkennis, bent gemotiveerd, flexibel en productief? Bekijk ons aanbod korte en langlopende interimjobs in België!

Weavers
ELECTRO- TECHNICIAN
BUS MECHANIC

Axintor klanten aan het woord

ALPHATECH vindt CNC-Frezers/Draaiers met Axintor.

Kwalitatieve machines maken voor innoverende bedrijven is ons vak. Dit doen we voor alle mogelijke sectoren en voor alle mogelijke toepassingen: van de textiel- tot de houtindustrie, van pretparken tot de grafische wereld, van veevoederbedrijven tot aluminiumverwerkers. ALPHATECH, dat is drie generaties knowhow, technisch expertise, technische ervaring en wijsheid, doorgegeven van vader op zoon. Met Axintor vonden we onlangs een volwaardige CNC-Frezer/Draaier om onze ploeg te versterken.

“De medewerkers van Alphatech zijn stuk voor stuk experts in de meest uiteenlopende en vernieuwende technieken” vertelt Pieter Vanderstene van Alphatech. “Vorig jaar was ik op zoek naar CNC-Frezers/Draaiers. Axintor Interim bracht ons bedrijf een bezoek. Korte tijd later werd de Roemeense kandidaat Nicolae aan ons voorgesteld. Nicolae beschikte over wat minder ervaring dan ik aanvankelijk had gewenst. Maar zijn interesse voor het beroep en zijn grote nieuwsgierigheid overtuigden ons om niettemin met hem verder te werken. Bovendien konden we rekenen op een uitstekende opvolging van Axintor Interim. Ondertussen is Nicolae uitgegroeid tot een volwaardige CNC-Frezer/Draaier. Er is momenteel zelfs een tweede kandidaat via Axintor Interim in ons team gestart. Hopelijk kunnen we binnenkort met een zelfde succesverhaal als dat van Nicolae uitpakken.”

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor