Axintor

Grenzeloos rekruteren

Al meer dan tien jaar zijn wij de specialist in het rekruteren en huisvesten van buitenlandse arbeidskrachten uit Roemenië, Polen, Spanje en Portugal. 

Waarom als werkzoekende
kiezen voor Axintor Interim?

  • Correcte verloning
  • Geschikt transport
  • Comfortabele huisvesting

Tevreden klanten

Een aanrader!

Axintor Interim levert fantastisch werk, ieder jaar opnieuw. De uitzendkrachten zijn een positieve dynamiek in ons sterk team. Top! 

Peter Goossens
Hof van Cleve

Tevreden klanten

Daar kan je op rekenen

Elk jaar opnieuw kunnen we op Axintor Interim rekenen. Ook vorig jaar hebben ze het voor ons in orde gebracht!

Wim Ameloot
De Verbeeelding

Tevreden klanten

Unieke, snelle en kwalitatieve service

Enkele jaren terug kwam de Accountmanager van Axintor langs om de voordelen van buitenlandse arbeidskrachten toe te lichten. Ik was al een tijdje op zoek naar een ervaren vrachtwagenmecanicien. We ontvingen zeer snel het opmerkelijk CV van de Litouwse Aurimas. De samenwerking was een schot in de roos!

Xavier Blomme
Grondwerken Blomme BVBA

Tevreden klanten

Van 'we zien wel' naar 'vast contract'!

Er is bij ons altijd ruimte voor capabele lassers met de juiste work spirit. Lange tijd hebben we enkel uitgekeken naar mensen van de regio, maar al snel bleek dat het aantal lassers hier beperkt is. Ik speelde deze vraag dus door naar Axintor Interim, onder het afwachtende motto ’we zien wel’. De voorstelling van Anthony kwam snel nadat ik de aanvraag had doorgestuurd. We hadden het voordeel dat Anthony reeds in België was. Hierdoor konden we hem ook even ontmoeten en rondleiden in ons bedrijf. Zo kon ook hij inschatten of de job wel iets voor hem was. En jawel, er bleek van beide kanten een match te zijn. Ondertussen werkt Anthony al enkele weken bij ons. Hij heeft hij zich al goed gesetteld in de groep. Het ziet ernaar uit dat alles verder goed zal verlopen. We hopen dan ook dat we hem een vast contract zullen kunnen aanbieden.

Tine Dezeure
Dezeure NV

Tevreden klanten

Fantastische samenwerking!

Een tijdje terug waren we dringend op zoek naar een halfautomaat lasser. Dankzij Axintor Interim vonden we snel de geschikte kandidaat. Vorige maand tekende hij zelfs zijn vast contract!

Francis Colpaert
M-M-T bvba

Tevreden klanten

Wie zich goed voelt, presteert beter

Sinds lang werken wij tijdens ons stekseizoen samen met Axintor Interim. Niets dan lof over de kwaliteit van de krachten die ons komen bijstaan.

Vooraf wordt er een goede selectie gemaakt. Ik merk ook dat de mensen heel tevreden zijn over de manier waarop hun verblijf georganiseerd is. Ze verblijven dicht bij hun werk en voelen zich goed in de huizen die hen ter beschikking worden gesteld. De mensen die ingepland zijn, komen steeds op tijd op hun werk, zijn heel zelden ziek en werken met veel enthousiasme.

Kortom, het valt op dat wie zich goed in zijn vel voelt en blij is, beter presteert. En daar draagt Axintor zeker zijn steentje toe bij.

Elien Pieters
Gediflora

Tevreden klanten

Axintor Interim begrijpt ons helemaal!

Wij werken al dertien jaar met buitenlandse arbeiders samen en zijn hier heel tevreden over. In Axintor Interim hebben we een vaste partner gevonden die helemaal begrijpt wat we zoeken en de juiste profielen aanbrengt

Martine Vandepitte
Rooze BV

Tevreden klanten

Heel veel vertrouwen in Axintor Interim

In België is het beroep van bakker een echt knelpuntberoep geworden. Via Axintor Interim vonden we reeds drie gedreven bakkers. De laatste bakker die bij ons aan de slag ging, had zelfs al een stevige ervaring in de stiel. Uiteraard moeten we snel beslissen als er zich zo’n unieke kans voordoet. Omdat we blindelings kunnen vertrouwen op de ervaring en het engagement van Axintor Interim is de knoop altijd snel doorgehakt. Ze selecteren precies de kandidaat die past in onze filosofie en bedrijfscultuur.

Paul Declerq
Diemas

Tevreden klanten

Axintor Interim vindt snel de mensen die we zo hard nodig hebben!

Dankzij Axintor Interim kunnen we rekenen op extra krachten in de piekperiodes. Onze samenwerking begon met buitenlandse arbeiders in onze boomkwekerij. We waren en zijn ronduit positief. Het geleverde werk is prima en de contacten verlopen vlot. Meer nog: we zijn van nature familiemensen en er ontstond al snel een mooie band. Met Marcin bijvoorbeeld. Hij is ondertussen zowat kind aan huis geworden. Om zich nog beter te integreren, volgt hij lessen Nederlands. Met plezier betalen we de helft van zijn cursusgeld. Ook van de diensten van Axintor Interim zijn we heel tevreden. Ze vinden snel de mensen die we hard nodig hebben, zijn betrokken en volgen de nieuwkomers uitstekend op. Fijn dat we elkaar hebben gevonden!

Hugo Maes
Hugo Maes - Plantenkwekerij