Axintor Interim

Ik ben werknemer

Axintor Interim
Over Axintor

Binnen de West-Vlaamse uitzendmarkt is Axintor Interim de specialist in het vinden van de beste buitenlandse arbeidskrachten. Dit verwezenlijkt Axintor Interim in alle sectoren, waaronder Techniek, Productie, Bouw & Constructie en Logistiek. We zijn een bedrijf op mensenmaat dat belang hecht aan persoonlijk contact en een open communicatie. We streven steeds naar een duurzaam evenwicht tussen de wensen van de klant en de kwaliteiten van kandidaat-werknemers. Hiervoor ontwikkelden we een resultaatgericht totaalpakket met scherpe, transparante tarieven. Axintor is ‘werkelijk onbegrensd’ in het realiseren van uw en onze ambities.

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Vacancies

Vacatures

U hebt een prima vakkennis, bent gemotiveerd, flexibel en productief? Bekijk ons aanbod korte en langlopende interimjobs in België!

Weavers
ELECTRO- TECHNICIAN
BUS MECHANIC

Axintor klanten aan het woord

Transport De Rese: “Kwaliteit is wat ons verbindt.”

Axintor krijgt steeds meer aanvragen van de transportsector. Het wordt immers steeds moeilijker om valabele chauffeurs aan te trekken met de gewenste kwaliteiten. Transport De Rese getuigt over de vruchtbare samenwerking met Axintor en dhr. Savu Vasile.

Een aantal maanden terug ontwikkelde er zich een mooie samenwerking tussen Transport De Rese bvba - ons transportbedrijf -  Axintor Interim en dhr. Vasile Savu uit Roemenië. Over de samenwerking die tot stand kwam, zijn we over de hele lijn bijzonder tevreden. Axintor stelt altijd mensen aan ons voor met profielen die echt wel passen bij ons bedrijf. Vasile Savu is zo iemand. Vanaf de eerste kennismaking was het duidelijk dat hij een positieve ingesteldheid had, hield van een portie stimulerende stress en blijk gaf van een leergierige nieuwsgierigheid. Logisch dus dat we deze chauffeur de kans wilden geven om bij ons aan de slag te gaan. Een goede keuze, want al snel kregen we lovende feedback van onze planners. Vasile kan vlot zelfstandig werken, denkt en handelt proactief en is iemand die problemen kan oplossen: een chauffeur dus met kwaliteiten die voor ons het verschil uitmaken. Kwaliteit is trouwens een goede term om de samenwerking te omschrijven. We hebben beide een uitgesproken zin voor kwaliteit en dat is precies wat Transport De Rese met Axintor verbindt.

Matthias Goes – HRM Transport De Rese

Op zoek naar gemotiveerde transportmedewerker? Contacteer Axintor!

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor