Axintor Interim

Ik ben werknemer

Axintor Interim
Over Axintor

Binnen de West-Vlaamse uitzendmarkt is Axintor Interim de specialist in het vinden van de beste buitenlandse arbeidskrachten. Dit verwezenlijkt Axintor Interim in alle sectoren, waaronder Techniek, Productie, Bouw & Constructie en Logistiek. We zijn een bedrijf op mensenmaat dat belang hecht aan persoonlijk contact en een open communicatie. We streven steeds naar een duurzaam evenwicht tussen de wensen van de klant en de kwaliteiten van kandidaat-werknemers. Hiervoor ontwikkelden we een resultaatgericht totaalpakket met scherpe, transparante tarieven. Axintor is ‘werkelijk onbegrensd’ in het realiseren van uw en onze ambities.

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Vacancies

Vacatures

U hebt een prima vakkennis, bent gemotiveerd, flexibel en productief? Bekijk ons aanbod korte en langlopende interimjobs in België!

Weavers
ELECTRO- TECHNICIAN
BUS MECHANIC

Axintor klanten aan het woord

Metaal- en plaatbewerkingsbedrijf Slabinck: ijzersterke kandidaten gevonden!

Phillippe Stroomer - COO Slabinck

Slabinck nv is een Belgisch metaal- en plaatbewerkingsbedrijf met meer dan 100 medewerkers. Het bedrijf is gereputeerd voor zijn onberispelijk plaat-, las- en lakwerk. COO Philippe Stroomer getuigt over zijn positieve ervaringen met Axintor Interim.

“Begin 2017 maakten we kennis met een Roemeense kandidaat voor onze lakkerij via Axintor interim. Al snel bleek dat Constantin, ondanks het feit dat hij anderstalig is, over de juiste skills beschikt om mee te kunnen draaien in ons team. Na de uitzendperiode kreeg hij in november 2017 zijn vast contract. Ondertussen is er een tweede interim gestart. Lucian is CNC plooier aan een van onze Triumph machines. Een derde kandidaat is in de running. Axintor interim heeft interesse voor de sector. Dat resulteert in sterke kandidaten. ”

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor