Axintor interim

Over Axintor
Over Axintor
Over Axintor

In 2008 - 2009 werden we wereldwijd getroffen door een ingrijpende economische recessie. De werkloosheid nam fors toe in Vlaanderen. Niettemin slaagden onze ondernemingen er moeilijk in om bepaalde vacatures in te vullen. Er ontstond een acuut tekort aan geschoolde en gemotiveerde kandidaten voor de knelpuntberoepen.

Samen sterk

Om de zoektocht naar die witte raven te vergemakkelijken, richtten Klaas Vandendries en Liselotte Rombaut in mei 2009 Axintor Interim en Axintor Construct op. Ze focussen op de zoektocht naar gemotiveerde, buitenlandse uitzendkrachten met de juiste skills en attitudes.

 

Vanaf dan stelt België immers zijn arbeidsmarkt open voor werkkrachten uit 'nieuwe' EU-landen. De vraag naar Hongaarse en Poolse arbeiders stijgt opmerkelijk. Dankzij de intense samenwerking met zelfstandige partners in Polen en Hongarije kan het jonge bedrijf zijn unieke troeven efficiënt uitspelen. Want kwaliteit staat los van nationaliteit. Het is tot op heden een essentieel credo van Axintor.

Ondertussen is Axintor Interim uitgegroeid tot de West-Vlaamse specialist in het uitzenden van buitenlandse uitzendkrachten. Met een goedgevulde nationale en internationale database vindt Axintor voor elk bedrijf snel een pasklare oplossing, ook voor moeilijk in te vullen vacatures. De actieradius werd inmiddels uitgebreid met Spanje en Portugal. 

Eens binnengluren bij Axintor Interim?

Werkelijk onbegrensd

Axintor Interim is een bedrijf op mensenmaat waar persoonlijk contact en een open communicatie belangrijk zijn. Bovendien bieden we zowel bedrijven als uitzendkrachten een totaalpakket aan. Bij Axintor is alles 'werkelijk onbegrensd'. Dat dit geen lege slogan is, blijkt uit het groeiende succes van Axintor. Na het hoofdkantoor in Veurne, opende Axintor reeds in 2011 een filiaal in Roeselare. In 2018 zetten we ook voet aan wal in Ieper met een gloednieuw kantoor.

Onze troeven

  • Snelle invulling van vacatures, ook de knelpuntvacatures
  • Flexibele weekcontracten
  • Duurzame oplossingen, ook met optie vast
  • Realistische tarieven en transparante facturatie
  • Van a tot z geregeld (huisvesting, contracten, verzekering, vervoer, onthaal & ondersteuning …)
  • Enkel selectie van de beste kandidaten
  • Gemotiveerde uitzendkrachten met de juiste skills en attitudes
  • Hoge productiviteit, laag ziekteverzuim

 

Axintor klanten aan het woord

Hugo Maes

Plantenkwekerij

“ Dankzij Axintor kunnen we rekenen op extra krachten in de piekperiodes op ons bedrijf. Onze samenwerking begon met buitenlandse arbeiders in onze boomkwekerij. We waren en zijn ronduit positief. Het geleverde werk is prima en de contacten verlopen vlot. Meer nog: we zijn van nature familiemensen en er ontstond al snel een mooie band. Met Marcin bijvoorbeeld. Hij is ondertussen zowat kind aan huis geworden. Om zich nog beter te integreren, volgt hij lessen Nederlands. Met plezier betalen we de helft van zijn cursusgeld. Ook van de diensten van Axintor zijn we heel tevreden. Ze vinden snel de mensen die we hard nodig hebben, zijn betrokken en volgen de nieuwkomers uitstekend op. Fijn dat we elkaar hebben gevonden!”

Werken bij Axintor

Over Axintor

Werken bij Axintor

Axintor Interim heeft een gedreven, getalenteerd team met een authentieke Axintor-spirit. ‘Werkelijk onbegrensd’ in alles wat ze ondernemen om sterke resultaten neer te zetten waar iedereen bij wint. “It’s all about the perfect match”. Interesse? Een hoge Axintor-factor? 

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor