Axintor stories

Axintor stories

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim

Het verhaal van Vilma Paltanaviciute start in 2005. Ze studeerde toen aan de universiteit in Litouwen en in de zomer zakte ze naar onze kust af, om een cent bij te verdienen als au pair bij een gezin dat een restaurant uitbaat in Oostduinkerke.

Haar eerste ontmoeting met België was een fijne ervaring. Dus pakte ze ook in 2006 haar spullen in, om tijdens de zomervakantie als au pair te komen werken. Het werd een topzomer. Niet alleen de zon was van de partij. Ook cupido had zomerse plannen en richtte zijn pijlen op Vilma en Stijn.

Na de vakantie nam het verliefde stel afscheid met de belofte om elkaar gauw weer te zien. Vilma reisde terug naar Litouwen om haar studies af te werken. Ze vond er ook een gepaste job … maar hun liefde bleek grenzeloos.

Toen Vilma in de zomer van 2007 voor enkele weken naar Oostduinkerke op vakantie kwam, werd duidelijk dat de tortelduifjes voor elkaar gemaakt waren. Stijn wou naar Litouwen verhuizen om bij zijn Vilma te zijn. Uiteindelijk besloot Vilma om naar België uit te wijken.

In november 2007 vestigde Vilma zich definitief in België. Het stel trok in bij de ouders van Stijn en Vilma startte haar carrière in ons land in de horeca. Vilma sprak toen vloeiend Engels maar wou zo snel mogelijk het Nederlands onder de knie krijgen. Ze liet er geen gras over groeien en volgde meteen een inburgeringscursus bij Cervo-Go.

In 2010 stapte het paar in het huwelijksbootje. Twee jaar later werd hun zoon Lukas geboren. Ze besloot toen om te gaan werken bij Aldi: de werkuren waren beter te combineren met het nieuwe gezinsleven en het was een uitstekende kans om veel mensen te ontmoeten en actief haar kennis van het Nederlands aan te scherpen.

In 2016 waren we bij Axintor Interim op zoek naar een meertalige uitzendconsulente voor ons kantoor in Veurne. Iemand van onze ploeg kende de talenten van Vilma en schoof ze als de geknipte kandidate naar voor. We maakten kennis. En bingo! We had a perfect match! Vilma werd een rots in onze branding!

2018

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.
Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning
Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'
Jobstudenten met de Axintor Interim signatuur
marta
The true story of 'The Marta Machine' uitzendconsulente bij Axintor Interim
jobstudenten Axintor
Reserveer nu uw jobstudenten bij Axintor Interim: immuun voor festivalitis en super gemotiveerd!
De arbeidsmarkt warmt op: hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!
Steeds tot uw dienst
Exclusiviteitscontracten in de voedingssector: Axintor Interim toont de keerzijde van de medaille.
ALPHATECH vindt CNC-Frezers/Draaiers met Axintor.
Steeds tot uw dienst

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor