Axintor

FAQ - Werkgevers

Dat is afhankelijk van kandidaat tot kandidaat. Indien de persoon op dat moment tewerkgesteld is hangt dit af van zijn opzegtermijn. Gemiddeld duurt het maximum 2 weken na bevestiging. Meestal gebeurt de afreis in het weekend maar het kan ook voorvallen dat iemand midden in de week toekomt in onze huisvesting. De dag na de aankomst regelen wij een intakegesprek op kantoor. De HR Consultant en uitzendkracht maken kennis en alle papierwerk wordt geregeld. De dag erna kan de uitzendkracht opstarten.

Van zodra we jouw goedkeuring hebben, starten wij de zoektocht om zo snel mogelijk de juiste uitzendkracht te vinden. Reken voor technische profielen op 2 à 3 weken. Zoek je iemand die geen technische achtergrond nodig heeft dan vinden we die gemotiveerde werkkrachten binnen de 5 werkdagen.

Neen, zeker niet. We luisteren bij de vacatureopname steeds naar welke talenkennis nodig is om goed te kunnen meedraaien in het bedrijf. Onze uitzendkrachten spreken meestal Engels, Frans of Duits en hebben een uitgebreide kennis van de vaktermen. Mocht taal toch een uitdaging zijn, dan staan we steeds in voor vertaling waar dat nodig is.

Wij zijn actief in de volgende sectoren: voeding, techniek, metaalindustrie, productie, bouw en constructie, transport en logistiek, landbouw en horeca.

Jazeker, wij hebben heel wat ervaring met het rekruteren van goede krachten voor seizoensarbeid.

Onze focus ligt op het selecteren van buitenlandse arbeiders uit Polen, Roemenië, Spanje en Portugal. Wij zullen niet discrimineren wanneer een Belgische arbeider zich aanbiedt. Daarnaast kunnen wij ook de verloning van zowel buitenlandse als Belgische werknemers voor onze rekening nemen. Meer informatie kan je daarover hier vinden.

Neen, wij discrimineren niet. Onze selectie is gebaseerd op de competenties, ervaring en opleiding die door jou wordt meegedeeld in de functieomschrijving.

Wij werken met een coëfficiënt, dat wordt vermenigvuldigd met het loon van de uitzendkracht. Dit coëfficiënt ligt niet vast, het is afhankelijk van de schaarste van de profielen en het volume van de opdracht.

Neen, dat regelen wij van A  tot Z zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. We zoeken naar een verblijf dat zo dicht mogelijk bij je bedrijf ligt. De keuze van het vervoer is afhankelijk van de woonwerkafstand. Er is keuze tussen een fiets, scooter of auto.

Neen, je kan met onze uitzendkracht samenwerken zolang je dat zelf wil.

In dat geval gaan we samen op zoek naar wat het probleem is en lossen we het op. Mocht dit niet helpen, gaan we op zoek naar een nieuwe uitzendkracht. Het contract kan wekelijks kosteloos opgezegd worden.

Na 135 dagen kan je de uitzendkracht een vast contract aanbieden. Dat juichen we natuurlijk toe, want it’s all about the perfect match!

Absoluut! Je kan ook beroep doen op ons om te ontdekken op welke manier je het slimst kan verlonen. Meer daarover vind je hier.

Wij hebben drie kantoren: kantoor Veurne (regio Veurne en Oostende), kantoor Roeselare (regio Brugge, Roeselare en Kortrijk) en kantoor Ieper. Via deze link kan je de adressen van die kantoren vinden.