Axintor groeit en zoekt collega’s (m/v)!

Axintor is specialist in het vinden van interimkrachten met competenties die aansluiten bij de noden en wensen van zijn klanten. Axintor is werkelijk onbegrensd. Daarom groeien we. Daarom zijn we op zoek naar collega’s (m/v) met een pure Axintor spirit: enthousiaste hands-on multitaskers met een open mind! Spread the news!

It’s all about the perfect match.

Het moet echt klikken. Pas dan is er garantie dat onze interimkrachten - zowel uit het binnen- als het buitenland - en de bedrijven die op ons een beroep doen succesvol kunnen samenwerken. En dat met de unieke Axintor service die maximaal ontzorgt. Huisvesting, contracten, verzekering … niets laten we aan het toeval over.

Een visie en missie die werkt. De eerste zes maanden van 2017 groeide onze omzet met 40%. We kijken dan ook uit naar collega’s - zowel voor de binnen- als de buitendienst - om onze ambities vleugels te geven. Toffe, gedreven mensen, met een echte Axintor attitude.
Het moet gewoon klikken: it’s all about the perfect match.

Bezoek onze jobpagina op de Axintor-site, ontdek onze vacatures en solliciteer online. Je kan er ook onze gloednieuwe bedrijfsfilm bekijken > ga hier naar de Axintor jobpagina.
 

marta
The true story of 'The Marta Machine' uitzendconsulente bij Axintor Interim
jobstudenten Axintor
Reserveer nu uw jobstudenten bij Axintor Interim: immuun voor festivalitis en super gemotiveerd!
De arbeidsmarkt warmt op: hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!
Steeds tot uw dienst

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor