Axintor zoekt dreamteam voor zijn nieuw kantoor in Ieper

Om ons nieuw kantoor in Ieper te bemannen/-vrouwen zoeken we een account manager en een uitzendconsulent(e).

Account Manager: Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten. Je bent commercieel ingesteld, prestatiegericht en kickt op targets. Je krijgt een adrenalinestoot als je prospects benadert met je gezonde overtuigingskracht. Uiteraard ga je graag de weg op. Jouw opdracht vergt communicatieve skills, sociale vaardigheid en een onbegrensde doe-mentaliteit. Big smile, positieve ingesteldheid en er graag verzorgd uitzien, maken je profiel compleet.

Uitzendconsulent(e): Je houdt niet van openstaande vacatures. Je wil ze zo snel mogelijk invullen, tot grote tevredenheid van onze klanten: de bedrijven die op Axintor rekenen en onze kandidaat uitzendkrachten. Je bent dan ook geïnteresseerd in een brede waaier van arbeidersprofielen. Je bent communicatief, goedlachs, positief en gunt je telefoon amper rust. Je kunt zelfstandig werken en bent een toonbeeld van stiptheid en accuratesse. Plannen en organiseren doe je als geen ander. En net als je collega account manager hou je van targets en resultaten. Samen vormen jullie het dreamteam dat Axintor vleugels geeft!

Axintor zoekt ook • een account manager (m/v) en een uitzendconsulent(e) voor het kantoor in Veurne • een uitzendconsulent(e) voor het kantoor in Roeselare.

The perfect match? Klik hier om online te solliciteren!
Je kan mag ook altijd spontaan je cv naar ons doorsturen.

marta
The true story of 'The Marta Machine' uitzendconsulente bij Axintor Interim
jobstudenten Axintor
Reserveer nu uw jobstudenten bij Axintor Interim: immuun voor festivalitis en super gemotiveerd!
De arbeidsmarkt warmt op: hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!
Steeds tot uw dienst

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor