De arbeidsmarkt warmt op: hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!

Onze ondernemingen zetten hun sluizen open voor de instroom van nieuw talent. Helaas is de tijd voorbij dat de witte raven hun indrukwekkende cv’s dumpen in de bus van wie rekruteert. De 'war for talent’ is losgebarsten. De strijd om de ideale kandidaat raakt verhit. Hou het hoofd koel en boek succes met Axintor Interim!

Wie een medewerker zoekt, heeft een ideaal beeld voor ogen. Dat perfecte plaatje is jammer genoeg niet langer het absolute referentiekader. De kandidaat die op alle vlakken voldoet aan de uitgebreide resem functievereisten van weleer wordt met de dag zeldzamer.

Om vandaag succesvol nieuwe medewerkers aan te werven - in alle sectoren en voor alle profielen - is een andere mindset nodig:

  • terug naar de essenties: attitudes zijn belangrijker geworden dan diploma’s.

Een kandidaat moet uiteraard over de nodige basiskennis en de fundamentele skills beschikken om zijn job naar behoren uit te kunnen oefenen. Maar minstens even belangrijk zijn de attitudes en het potentieel. Hoe zit de kandidaat in elkaar? Welke kwaliteiten heeft hij om het in zijn job waar te maken? Past hij in het team? …

  • groeien is een proces: niemand – gelukkig maar – is perfect.

Human capital laten renderen, is meer dan ooit een kwestie geworden van toekomstgericht investeren in talent met groeipotentieel. Men hoeft niet meteen alles te kunnen en te kennen. Wachten tot de witte raaf zich aanmeldt, is niet langer een optie.

  • wees helemaal uzelf, op een aantrekkelijke manier.

Waarom wil een kandidaat liever aan de slag bij bedrijf A dan bij bedrijf B? Dat heeft te maken met de identiteit van het bedrijf (bedrijfscultuur, ambities, sfeer, …) en wat het bedrijf te bieden heeft (groeikansen, werkambiance, opleiding, groepsdynamiek, verloning, etc.). De gulden regel: wees helemaal uzelf en zorg ervoor dat u een aantrekkelijke werkgever bent. De focus ligt niet enkel op wat de kandidaat te bieden heeft. Minstens even belangrijk is wat u hem als bedrijf te bieden hebt. Dit geldt zowel voor de captains of industry als voor de ambitieuze kmo's. Iedereen heeft zijn eigen sterke troeven!

  • meer dan ooit is het nu of nooit: durf!

De kat uit de boom kijken? De kans is groot dat ze bij de buren op de schoot springt. Wie aarzelend afwacht, mist de boot. Durven is de boodschap!

KEEP CALM. KEEP COOL. BOEK SUCCES MET AXINTOR INTERIM!

  • Wij weten wie u bent, wie u zoekt en wat u te bieden heeft.
  • Wij weten wie onze kandidaten zijn, kennen hun attitudes, hun kennis, hun skills.
  • It's all about the perfect match! Wij brengen u in contact met waardevolle kandidaten die in uw bedrijf passen en vice-versa.
  • Nu of nooit: geen betere manier om de potentiële match bij alle betrokkenen te checken dan de proef op de werkvloer. Omdat Axintor Interim werkt met weekcontracten kan dit vlot geregeld worden. Durf! De drempel is laag om het gevoel aan de realiteit af te toetsen.
  • Tegen alle verwachtingen in toch geen klik? Geen probleem. We zoeken gedreven verder naar de perfecte match voor u en onze kandidaat.
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.
Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning
Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor