Steeds tot uw dienst

Axintor Interim blijft groeien. Dat hebben we te danken aan onze unieke win-win formule die ambitieuze bedrijven en werkwillige buitenlandse uitzendkrachten samenbrengt.
We bieden 'andere' oplossingen voor de unieke noden in tal van sectoren, onder andere om de pieken in de PRODUCTIE op een efficiënte manier op te vangen.

Axintor Interim is al jarenlang de vaste partner van bedrijven die nood hebben aan extra arbeidskrachten (m/v) voor hun productie: inpakkers, machinebedieners, lijnoperatoren, … De buitenlandse arbeiders die Axintor Interim inschakelt hebben een uitstekende reputatie op het vlak van ingesteldheid en prestatie. Ze komen immers doelbewust naar België om hier tegen een mooie verloning een poos aan het werk te gaan. Dit vertaalt zich ook in een zeer laag ziekteverzuim. Axintor Interim waakt erover dat ze over de juiste drive en spirit beschikken om vlot en rendabel in de productieafdeling mee te draaien. Bovendien kunnen we het hele jaar door precies rekening houden met de gewenste timing. Ook in de vakantieperiodes zijn er geschikte kandidaten beschikbaar. Axintor Interim zorgt voor individuele medewerkers en stelt ook een volledige ploegen samen voor de gewenste periode. Zoals ondertussen iedereen weet, leidt Axintor Interim alles van a tot z in goede banen: contracten, verzekering, integratie, huisvesting, vervoer ...

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.
Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning
Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor