Reserveer nu uw jobstudenten bij Axintor Interim: immuun voor festivalitis en super gemotiveerd!

jobstudenten Axintor

Waarom de buitenlandse jobstudenten van Axintor Interim zo welkom zijn in onze bedrijven?

 • De jobstudenten van Axintor Interim zijn zeer gemotiveerd en flexibel. Dit komt omdat ze hun jobopportuniteit beschouwen als een buitenkans die niet voor iedereen weggelegd is. Hier verdienen ze tot vier keer meer dan in hun thuisland. Het verdiende loon gebruiken ze om hun studies te bekostigen. Uiteraard is dit een sterke stimulans die zich onder andere vertaalt in een uiterst lage absentiegraad.
   
 • De jobstudenten die Axintor Interim uitzendt zijn 18+. Ze studeren aan de hogeschool of de universiteit. Werkgevers kunnen rekenen op een correcte, mature, productieve werkattitude.
   
 • De jobstudenten van Axintor Interim komen gedurende een aaneensluitende periode van 475 uren werken. Onderbrekingen voor reizen of festivals zijn niet aan de orde.  Als werkgever heeft u absolute zekerheid over de start- en einddatum. Hierdoor kunnen de taken vlot ingepland worden.
   
 • Sommige jobstudenten zijn vlot meertalig. Dit kan een sterke troef zijn voor een job in de horecasector.
   
 • Onze jobstudenten vinden het heerlijk om in België te werken. Ze gebruiken hun vrije dagen om onze steden te bezoeken, om de kust te verkennen, om het mooie dat ons land te bieden heeft van nabij te ontdekken. Op die manier wordt een vakantiejob via Axintor Interim ook een beetje vakantie. Uiteraard geeft dit ook een boost aan hun motivatie.

Zoals u van Axintor Interim gewoon bent, regelen we alles piekfijn van a tot z: huisvesting, contracten, verzekeringen, vervoer, onthaal …

Nood aan jobstudenten? Contacteer ons vandaag nog zodat we tijdig de jobstudenten voor u vinden met de juiste capaciteiten en skills: info@axintor.be

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.
Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning
Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve klant Axintor
Gediflora klant Axintor