The true story of 'The Marta Machine' uitzendconsulente bij Axintor Interim

marta

In de zomer van 2014 kwam de Poolse Marta Kuzio op vakantie bij haar Poolse vrienden in Antwerpen. Ze had het hier best naar haar zin en ook in haar gedachten begon het te zomeren… Misschien was er in België ook voor haar en haar gezin een mooie toekomst weggelegd? Marta contacteerde Axintor Interim. Ze was overtuigd van onze diensten, van onze serieux en onze ondersteuning die we o.a. op het vlak van huisvesting en vervoer te bieden hadden. Al snel startte ze een tijdelijke opdracht in een wasserij in Brugge.

Vijf maanden later zat de job erop en Marta keerde terug naar haar familie in Polen. Marta had een bijzondere indruk bij ons nagelaten. Altijd goedlachs. Immer gemotiveerd. Attent ook. Proactief … Amper een maand later belde Axintor Interim Marta op, met de vraag of ze geïnteresseerd was om als vaste poetsdame bij Axintor Interim aan de slag te gaan? Marta greep meteen de kans en nog geen week later zorgde ze ervoor dat onze kantoren er picobello bij lagen.

Al snel werd duidelijk dat onze energieke poetsdame meer kon dan uitstekend poetsen. Marta beschikte over een imposant netwerk van Poolse mensen en ze hielp ons met plezier bij het vinden van geschikte kandidaten om onze vacatures in te vullen.

Marta begon ondertussen ook een aardig woordje Nederlands te spreken. We stelden haar voor om de emmer aan de kant te zetten en de stap te wagen om uit te proberen of ze het als uitzendconsulente van Axintor Interim waar zou kunnen maken.

In april 2016 startte Marta als deeltijds recruiter in ons kantoor in Veurne. Dankzij haar ongelofelijke drive behaalde ze schitterende resultaten. De nieuwe starters vloeiden vlot binnen. In een jaar tijd groeide ze uit van een consulente in opleiding tot een heuse experte! Omdat voor wat, hoort wat een mooi principe is, kreeg Marta een bedrijfswagen en een gsm om autonomer en mobieler haar glansrol op te kunnen nemen.

In juli 2016 ging Marta fulltime bij Axintor Interim aan de slag. Haar talenkennis is een mega troef. Ze trakteert iedere Poolse uitzendkracht op een warm en oprecht onthaal. Bovendien is Marta iemand die snel leert en graag meedenkt. Ons ERP-systeem had ze snel onder de knie en ze zocht mee naar oplossingen om nog sneller mensen uit het buitenland de rekruteren. Toen onze topklant Decat Energy Technics een exclusieve contactpersoon vroeg voor de selectie en de begeleiding van hun uitzendkrachten was onze keuze snel gemaakt: The Marta Machine will fix it!

Anderhalf jaar na haar aankomst in België was Marta reeds goed geïntegreerd. Ze vond een fijne gezinswoning om haar gezin te ontvangen. Haar zoontje gaat hier naar school, spreekt Nederlands en - hoe kan het anders in onze regio - is ook het West-Vlaams machtig. In september naar het eerste leerjaar! We durven nu al te wedden dat ook hij er plankgas voor zal gaan …

 

Vol vertrouwen de zomer tegemoet: Conacteer NU Axintor Interim voor uw jobstudenten!
Key Account Manager Hanne 'You can't beat the person who never gives up' Leye!
Insecure about your future because of the Brexit? Time for a new job? Axintor Interim creates opportunities for foreign employees!
Verandering als opportuniteit

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor