Jobstudenten met de Axintor Interim signatuur

Onze buitenlandse jobstudenten zijn niet enkel geliefd in de horeca aan de kust. Ook West-Vlaamse productiebedrijven doen graag een beroep op hun ijver, volharding en inzet. Axintor Interim zorgt voor extra individuele zomerkrachten en ook voltallige ploegen. Vertel ons wat je productienoden zijn en we bieden de oplossing op maat!

De troeven voor jouw bedrijf

• continuïteit: onafgebroken periode van 475 uur

• perfect in te plannen: in functie van je planning en orders

• harde werkmentaliteit: hogere verloning dan in het thuisland = voor wat hoort wat spirit

• hoog werktempo: gedreven, ook in monotoon werk

• hoge productiviteit

• hoog rendement

• flexibele, positieve ingesteldheid

• zeer laag ziekteverzuim: een dag zonder werk is immers een verloren dag

De troeven Axintor Interim voor jouw bedrijf

• oplossingen op maat van je behoeften en noden

• grondige screening van de kandidaten

• opvolging

• transparantie – perfect vooraf te budgetteren

• scherpe tarieven met volumekorting

• van a tot z service – huisvesting, mobiliteit, vertaling documenten veiligheid & hygiëne, contracten, verzekering, onthaal …

Rafal & Dawid: vaste zomergasten bij Brustor sinds 2014.

Ik ben Rafal, derdejaarsstudent aan de AGH University of Science and Technology in Cracow (Polen). Ik studeer er aan de faculteit Metal Science. Om mijn studies te bekostigen, zocht ik een interessante, goed betaalde vakantiejob in het buitenland. Via Axintor Interim kwam ik in 2014 bij Brustor terecht. Deze firma is een internationale topspeler in zonwering. Ik startte als inpakker van afgewerkte producten. Ik hield heel erg van mijn job, mijn collega's en de fijne werksfeer bij Brustor dat ik mijn broer Dawid overhaalde om ook te solliciteren. Een maand later, toen hij zijn studies aan de Geodetic Technical School had afgerond, kwam hij me vervoegen. Ondertussen komen we ieder jaar terug. Momenteel installeren we motoren en verlichting. We voeren ook eindcontroles uit, voor de producten naar de klanten vertrekken. Als er nood aan is, leveren we met plezier een extra inspanning. Zo helpen we bijvoorbeeld wel eens mee aan het laden van de vrachtwagens. Brustor is een aangenaam bedrijf waar we een mooie band mee hebben. Bovendien kunnen we altijd rekenen op de uitstekende support van Axintor Interim. Het voelt steeds meer als thuiskomen. 

The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.
Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning
Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor
Gediflora klant Axintor