Axintor Interim: grenzeloze 'Love for Talent'

Economische groei. Meer vacatures. Minder werklozen.

Er is een structurele krapte ontstaan op de arbeidsmarkt. Een derde van de ondernemingen heeft het moeilijk om zijn vacatures in te vullen. 3,5 procent van de jobs raakt zelfs niet meer ingevuld (bron Eurostat 2018). Job, jobs, jobs is het credo. Maar hoe we er nog de gepaste kandidaten voor vinden, wordt de hamvraag.

Knelpuntberoepen.

In de top tien van de knelpuntberoepen vinden we vier groepen terug waar Axintor Interim zich op toespitst: geschoolde arbeiders, technici, chauffeurs en horecamedewerkers.

Grenzeloze liefde voor talent.

Axintor Interim is gespecialiseerd in buitenlandse uitzendkrachten uit de nieuwe EU landen. Omdat we in het buitenland rekruteren, putten we uit een aparte bron van talent. Axintor Interim vindt gemotiveerde kandidaten met de juiste skills en attitudes die u hier op de arbeidsmarkt moeilijk vindt. Wij focussen op de brede waaier aan kwaliteiten om die maximaal te laten renderen in de bedrijven die ze willen omarmen: it's all about the perfect match!

Competenties, soft skills en durf!

Diploma's zijn niet langer de absolute essentie voor wie rekruteert. De zogeheten 'soft skills' worden alsmaar belangrijker: de persoonlijkheid van de medewerker, zijn attitudes, zijn wil om bij te leren, zijn sociale vaardigheden, zijn groeipotentieel e.d.m.

Bedrijven die rotsvast blijven zweren bij het klassieke beeld van de 'ideale' kandidaat die standaard aan een hele resem criteria moet voldoen, komen steeds vaker van een kale reis terug. Opportuniteiten zien en ze grijpen, snel reageren, groeikansen scheppen, talent laten openbloeien: dat is de boodschap.

Succesverhalen

Bedrijven die de 'war for talent' ombuigen tot de 'love for talent' zijn de winnaars. Met deze bedrijven schrijft Axintor Interim schitterende succesverhalen.

De getuigenissen van onze klanten lees je op deze webpagina:

https://www.axintor.be/nl/testimonials

Key Account Manager Hanne 'You can't beat the person who never gives up' Leye!
Insecure about your future because of the Brexit? Time for a new job? Axintor Interim creates opportunities for foreign employees!
Verandering als opportuniteit
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim
The charming love story of Vilma, Sales Consultant bij Axintor Interim

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor