Bedrijfsexcursie in Polen en Roemenië: hoogste tijd voor een nieuwe mindset rond de verloning

De voorbije zomer reisden Liselotte en Kirke van Axintor Interim naar Polen en Roemenië. Een van de voornaamste conclusies van hun bezoek? Wie Oost-Europa blijft associëren met super goedkope werkkrachten die aan baremalonen onze arbeidsmarkt overspoelen, zal zijn visie dringend moeten bijschaven. In het 'correcte' circuit is het buitenlandse talent meer dan welkom: Noorwegen, Nederland, Groot-Brittannië, … Goede kandidaten zijn zich bewust van hun waarde op de Europese arbeidsmarkt. Deze markt is bovendien bijzonder concurrentieel en heeft significante loonverschillen. Niettemin slagen onze bedrijven er samen met Axintor Interim in, om te blijven scoren bij sterke kandidaten die op zoek zijn naar een passende job in het buitenland.

Top of mind bij felbegeerde buitenlandse uitzendkrachten.

Kwaliteit, professionalisme en een vertrouwensrelatie tussen de werkgevers en de uitzendkrachten zijn altijd onze streefdoelen geweest. Het is een visie die we delen met de ondernemingen die op onze diensten een beroep doen. Het is een overtuiging en een betrokkenheid die ervoor zorgen dat buitenlandse kandidaten - ondanks de loonhandicap t.o.v. de beter betalende EU-landen - weloverwogen voor een uitzendjob via Axintor Interim in onze contreien kiezen.

Onze bedrijven hebben heel wat te bieden.

De West-Vlaamse ondernemingen met wie Axintor Interim samenwerkt, zijn bewuste bedrijven. Ze doen er alles aan om de buitenlandse medewerkers op een aangename, respectvolle manier in hun bedrijf en hun team te integreren. Ze zijn welkom! Deze positieve reputatie is een sterke troef die onze buitenlandse rekruteringspartners graag als meerwaarde naar voor schuiven. Uit de jarenlange samenwerking weten ze dat dit geen holle slogan is, maar een onweerlegbare realiteit. Via tal van initiatieven streven de bedrijven ernaar om mensen op een constructieve manier te laten 'samen' werken: bedrijfsevenementen om elkaar beter te leren kennen, peterschap, opleidingen, … Uiteraard is de garantie dat de verloning aansluit bij die van andere medewerkers - inclusief de maaltijdcheques, eco-cheques en andere extralegale voordelen - voor de potentiële kandidaat een belangrijk argument. Ze voelen zich 'volwaardige' medewerkers. Naast de factoren conforme verloning, correcte arbeidsvoorwaarden en respect, is ook de omkadering die Axintor Interim schept, een onmiskenbare aantrekkingspool voor de kandidaten.

Axintor Interim heeft heel wat te bieden.

De kandidaat-uitzendmedewerkers focussen niet alleen op de verdiensten die een uitzendjob zal opleveren. Ze hechten ook veel belang aan de ondersteuning en het comfort tijdens hun verblijf in het buitenland. In sommige landen kunnen ze misschien wel meer verdienen, maar de verblijfsomstandigheden kunnen niet wedijveren met deze die Axintor Interim garandeert. Ze zijn o.a. zeker dat ze niet zullen gehuisvest worden in krappe, overvolle woonblokken. Bij Axintor Interim logeren ze in verzorgde eengezinswoningen in een aangename levenssfeer. Er zijn vervoersmiddelen voor het woon-werk verkeer (fietsen, bromfietsen en wagens). Ze kunnen rekenen op een warm onthaal en een prima ondersteuning en opvolging. Ook de taal is geen belemmering, noch voor het bedrijf, noch voor de buitenlandse uitzendkracht. Axintor Interim heeft medewerkers die meertalig zijn en erover waken dat de communicatie vlot verloopt (contracten, verzekering, documenten, algemene info, instructiefiches, etc.). Op die manier kan het integratieproces stapsgewijs opgebouwd worden.

De kust, Vlaanderen en België hebben heel wat te bieden.

België is een land in Centraal-Europa. Dit maakt van België een aantrekkelijke locatie voor Oost-Europeanen die in het buitenland hun geluk willen beproeven. België heeft een toenemend aantal inwoners uit de nieuwe EU-landen. Hierdoor is er meer connectie mogelijk (vrienden, kennissen, familie, verenigingen, …).  Bovendien is ons land attractief op toeristisch vlak: mooie steden op een boogscheut van elkaar, een breed aanbod van evenementen, leuke terrasjes, levensgenieters … en last but not least: een schitterende kuststreek waar het heerlijk vertoeven is!

Vol vertrouwen de zomer tegemoet: Conacteer NU Axintor Interim voor uw jobstudenten!
Key Account Manager Hanne 'You can't beat the person who never gives up' Leye!
Insecure about your future because of the Brexit? Time for a new job? Axintor Interim creates opportunities for foreign employees!
Verandering als opportuniteit

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor