Axintor Interim & inhouse interimpartners: een performante combi voor de voedingsector.

Kort op de bal spelen met de inhouse partner en met Axintor Interim strategisch rekruteren op langere termijn: het werkt!

Plots een mega-order binnen? Axintor Interim kan er binnen een week voor zorgen dat er een ploeg voor u klaarstaat. Ze zijn supergemotiveerd, (hoog)geschoold en hebben de juiste skills en ervaring. Zo kunt u gebudgetteerd rekruteren voor piekperiodes die vooraf ingepland kunnen worden.

Heel wat arbeiders en jobstudenten komen ieder jaar opnieuw.

Ze kennen de bedrijven en de medewerkers. Ze zijn vertrouwd met hun job en voelen zich er steeds meer thuis. Dit zorgt voor een hoog rendement en de ontwikkeling van het potentieel om sterke kandidaten vast in dienst te nemen. Steeds meer studenten en arbeiders gaan zich ook effectief in België vestigen om bij hun werkgever aan de slag te gaan.

Jobstudenten werken eerst 475 uur onder het contingent jobstudent, waarna ze een uitzendperiode kunnen ingaan met een interimcontract. Na bijna 10 maanden met een flexibel interimcontract kan het bedrijf ze een vast contract aanbieden. Deze manier van rekruteren is voordelig, rendabel, zorgt voor continuïteit en geeft een realistisch beeld van het potentieel van de kandidaat. Tijdens die periode zorgt Axintor Interim voor huisvesting, vervoer, support etc. Door deze ontzorging raken de arbeidsmigranten sneller geïntegreerd.

Nog even de voordelen op een rijtje:

• (hoog)geschoolde arbeiders • rendement en continuïteit • integratie via Axintor Interim 

• gebudgetteerd rekruteren voor piekperiodes • potentieel om vaste (vaak moeilijk te vinden) medewerkers te rekruteren

Praktijkcasus - Confiserie Vandenbulcke getuigt:

"Toen we op zoek waren naar een inhouse partner, stelde Axintor Interim voor om met hen als 'second preferred partner' in zee te gaan. Axintor Interim focust op de continuïteit tijdens onze productiepieken. Vorige zomer konden we rekenen op een ploeg Spaanse jobstudenten aan onze inpaklijn. We maakten vooraf een planning op zodat de studenten exact de periode kenden waarin ze in België tewerkgesteld zouden worden. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de selectie. Eén van hen - Alejandro - heeft er zelf voor gekozen om zich in België te vestigen. Na zijn uitzendperiode komt hij bij ons in vaste dienst als inpakker. Na zijn traject met Axintor Interim zal Alejandro goed geïntegreerd zijn om zijn grote stap te zetten."

 

Vol vertrouwen de zomer tegemoet: Conacteer NU Axintor Interim voor uw jobstudenten!
Key Account Manager Hanne 'You can't beat the person who never gives up' Leye!
Insecure about your future because of the Brexit? Time for a new job? Axintor Interim creates opportunities for foreign employees!
Verandering als opportuniteit

Tevreden klanten

Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor