Key Account Manager Hanne 'You can't beat the person who never gives up' Leye!

Hanne startte in 2012 haar loopbaan bij Axintor Interim met een kickstart. Ze begon als uitzendconsulente in het kantoor in Veurne. Twee jaar later promoveerde ze tot Account Manager. Nog eens twee jaar later werd ze Teamleader van het succesvolle kantoor in Veurne. Door haar vele jaren dienst reikt de klantenkennis van Hanne zeer ver. Ze kent de klanten door en door en is een graag geziene persoon. Hanne is op haar best als het superdruk is! Ze kan multitasken als geen ander, behoudt steeds het overzicht en krijgt energie van wat anderen op de kast jaagt. Ze is ad rem en durft moeilijke beslissingen nemen bij issues rond huisvesting en andere praktische zaken die eigen zijn aan onze organisatie.

Na jaren bevlogen inzet in de regio Veurne, waar ze ook twee van onze grootste klanten beheerde, was de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging …

Omdat Hanne probleemloos overweg kan met bottlenecks en piekmomenten neemt ze naast het beheer van de key accounts ook de lead in het managen van de jobstudenten en de plukkaartmedewerkers.

 

Continuïteit bij volumes en piekmomenten      

Axintor Interim wil zich meer en meer gaan focussen op key accounts. Dat zijn de klanten die nood hebben aan grote volumes uitzendkrachten en vaak ook verschillende vestigingen hebben.

Voor deze klanten heeft Axintor Interim immers sterke oplossingen op maat van elke sector.

We hebben de troeven in huis voor wie wil rekruteren voor jaarlijkse piekperiodes en daarbij op zoek is naar een hoge productiviteit en continuïteit. 

 

Benieuwd naar wat Axintor Interim voor u kan betekenen in piekmomenten? 

Gedreven productiemedewerkers? Jobstudenten? Gemotiveerde plukarbeider?

Contacteer Hanne! 

She is the unbeatable person that never gives up.

hanne@axintor.be

+32 486 75 35 36

wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!
ecosystem
Rekruteren stopt niet bij de matching…

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor