Vol vertrouwen de zomer tegemoet: Conacteer NU Axintor Interim voor uw jobstudenten!

Het zomerseizoen start bij Axintor Interim als de knoppen aan de bomen nog moeten ontluiken. We doen er immers alles aan, om alles tot in de puntjes te organiseren. We detecteren de noden en wensen van onze klanten, zoeken proactief de juiste mensen voor de juiste jobs, zorgen voor prima huisvesting, regelen vervoersmiddelen enzovoort. Ondertussen zijn we er weer helemaal klaar voor!

Vanaf midden juni tot eind september zorgen we voor de jobstudenten die u nodig heeft, individuele uitzendmedewerkers maar ook ploegen indien gewenst.

Waarom de buitenlandse jobstudenten van Axintor Interim meer dan welkom zijn in onze bedrijven?

• Onze buitenlandse jobstudenten zijn supergemotiveerd om hier zonder tussentijdse onderbreking- ze hebben geen last van festivalitis of reisdrang - voor een aaneensluitende periode van 475 uren te werken. Als werkgever heeft u absolute zekerheid over de start- en einddatum. Hierdoor kunnen de taken vlot en betrouwbaar ingepland worden.

• Onze jobstudenten zijn flexibel en grijpen hun vakantiejob aan om hier een mooi bedrag bijeen te sparen om hun studies te bekostigen. Ze verdienen tot vier keer meer dan in hun thuisland. Ieder gepresteerd uur loont dan ook echt de moeite. Dit vertaalt zich in een uiterst lage absentiegraad.

 De jobstudenten die Axintor Interim uitzendt zijn 18+. Ze studeren aan de hogeschool of de universiteit. Werkgevers kunnen rekenen op een correcte, mature, productieve werkattitude.

 Sommige jobstudenten zijn vlot meertalig. Dit kan een sterke troef zijn voor een job in de horecasector.

• Ook ons land valt in de smaak. Hun vakantiejob is een ideaal moment om op vrije dagen de kust te ontdekken, steden te bezoeken etc. Ook deze troef is een boost voor hun motivatie. 

Vervanging nodig voor uw vaste medewerkers met zomervakantie?

Extra krachten nodig om de seizoenpiek in uw productie op te vangen?

Straks weer handen tekort in uw florerende winkel of horecazaak?

Seizoenshulp nodig in uw tuinbouwbedrijf?

 

Call Axintor Interim!

hanne@axintor.be

0486/75.35.36

wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!
ecosystem
Rekruteren stopt niet bij de matching…

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor