Technische kennis is niet meer weg te denken uit het selectieproces

Bij Axintor staan we erop om onze medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen. Het is namelijk dankzij onze uiterst gemotiveerde en ervaren collega’s dat we naast seizoengebonden opdrachten ook knelpuntvacatures ingevuld krijgen. Hoe we dat doen? Door te blijven leren!

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de expert in het uitzenden van buitenlandse uitzendkrachten. In de ‘war for talent’ gaat het hier steeds vaker om technische profielen: van onderhoudsmecanicien tot lasser en zelfs koeltechnieker. Ook voor dergelijke beroepen vinden we snel de juiste vakkrachten. Dat is te danken aan ons internationaal netwerk, onze nauwe samenwerking met verschillende ervaren partners, maar ook dankzij ons bijzonder getalenteerd team. 

Zonder voorkennis van de verschillende technische functies is het niet evident om de ideale kandidaat te vinden. Daarom organiseren we regelmatig verschillende opleidingen waardoor we in staat zijn om uw kandidaten nog beter te screenen. Ons team volgde recent nog een opleiding om hun technische kennis aan te scherpen. Zo krijgen ze een beter beeld over belangrijke termen, de te gebruiken machines, de vereiste vaardigheden van een kandidaat, …

Kostbare tijd winnen

Niet alleen kennis, maar ook timemanagement is bij een uitzendbureau van cruciaal belang. Strakke deadlines en drukke planningen zijn voor ons team dagelijkse kost. Dankzij verschillende trainingen leren ze om hun tijd zo optimaal mogelijk te benutten, om prioriteiten te stellen en om gestructureerd aan de slag te gaan.

 

wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!
ecosystem
Rekruteren stopt niet bij de matching…

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor