België, de ideale uitzendbasis voor comfort

Volg je Axintor Interim op de voet? Dan weet je al dat de instroom van Poolse werknemers naar België met maar liefst 40% daalde sinds 2016. Axintor Interim beoogt voor 2020 een positief keerpunt. Het nieuwe jaarthema zet België daarom volop op de kaart als een aantrekkelijke arbeidsmarkt en een aangename verblijfplaats. 

Optimale customer experience in een digitale wereld

We leven vandaag in een digitale wereld. Snelheid en gemak staan centraal. Als reactie daarop richt de nieuwe website zich op e-recruitment. Een matchingsysteem, chatbot en persoonlijk skypegesprek laten het rekruteringsproces vlot en efficiënt verlopen. Bovendien heeft het Axintor Interim team hierdoor meer tijd voor wat echt telt: het organiseren van een zorgeloos en gemakkelijk verblijf voor de uitzendkrachten. 

5 stappen naar een comfortabel verblijf

Het team zorgt voor een persoonlijke begeleiding van elke uitzendkracht. Het doel? Een optimale customer experience. Deze menselijke omkadering garandeert een integratie voor, tijdens én na de contractduur. De begeleiding verloopt in 5 stappen: 

 

 

1) Ondersteuning voor de aankomst

De kandidaat krijgt antwoord op al zijn vragen in een videoscreening met de Axintor Interim consulent. Daarna contacteert de Axintor Interim coördinator de kandidaat telefonisch met het oog op een vlotte aankomst in de woning.

2) The arrival 

Bij aankomst in België verwelkomt de coördinator de uitzendkracht. Komt hij ’s nachts toe? Dan krijgt hij toegang tot de verblijfplaats via een code. De volgende dag komt de coördinator hem verwelkomen. 

3) Contract & support

Op het Axintor Interim kantoor volgt een gesprek met de consulent. Hierbij krijgt de uitzendkracht nog eens alle info op een rijtje. Na het ondertekenen van het contract krijgt de uitzendkracht een leuke goodiebag mee en een integratie boekje.

4) Comfortabel verblijf en vervoer

Axintor Interim zet hoog in op het ontzorgen van de arbeidsmigrant en zijn werkgever door de organisatie van verblijf en vervoersmiddelen gedurende zijn arbeidsovereenkomst. 

5) Voorbereiding op eigen huisvesting 

De uitzendkracht krijgt begeleiding van het Axintor Interim team met het oog op het vinden van een eigen woning.

Zo maakt Axintor Interim België de ideale uitvalsbasis voor een comfortabel werkverblijf.

wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!
ecosystem
Rekruteren stopt niet bij de matching…

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor