Cut the cute jobtitles!

trends

De juiste functienaam: gebruik je gezond boerenverstand

Zoek je een Beverage Dissemination Officer of een barman? Een instinker. Beide functienamen behelzen namelijk dezelfde job. Alleen ga je met die eerste term meteen de mist in. Die trekt namelijk een verkeerde doelgroep aan. Vandaar ons advies: hou het simpel. De juiste functienaam is de meest gangbare functienaam. Zonder tralalala.

Natuurlijk klinkt Public Waste Manager beter dan vuilnisman. Maar in digitale tijden van zoekmachines en algoritmen zijn het de gangbare termen die heersen. Ga dus voor gezond boerenverstand. Plaats een simpele en logische functienaam bovenaan jouw vacaturetekst. 

Is de job zo specifiek dat je geen goede benaming vindt? Google to the rescue! Via Google Trends kan je de meest gebruikte jobzoektermen in de grootste zoekrobot met elkaar vergelijken. Kies altijd voor de populairste term. Zo heb je het meeste kans op slagen.

Zorg voor onze uitzendkrachten - Axintor
Zorg voor onze uitzendkrachten
wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
ecosystem
Rekruteren stopt niet bij de matching…

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor