Rekruteren anno 2020

recruitment

Algoritmen en slimme technologieën zijn de sleutels naar succes

Laat ons eerlijk zijn: de arbeidsmarkt kampt -vandaag meer dan ooit- met een flinke schaarste. De toevoer stokt, de arbeidsmotor sputtert. Toch slaagt Axintor Interim erin om de instroom te blijven garanderen, wat in de branche toch redelijk uitzonderlijk is. Toeval? Helemaal niet. Achter de schermen werken we namelijk keihard aan een slimmer recruitment-traject. De hoeksteen hierin is de digitalisering. Zoals Darwin terecht stelde: wie zich het best aanpast, wint. 

Aanpassen anno 2020 betekent vrijwel altijd: digitaliseren. En daarin gaan we heel ver. We leggen voortdurend talentpools aan met nieuw potentieel, maar ook met oud-werknemers waar we heel tevreden over waren. We spreiden onze tentakels uit over sociale media. We staan in nauw contact met een uitgebreid netwerk aan selectiepartners in het buitenland. 

Adieu, cv

Een papieren cv is passé. Die kan je namelijk heel makkelijk pimpen. Bovendien is niet elke waardevolle kandidaat een vlotte tekstschrijver. Opleidingen en cijferlijsten zijn ook al geen garantie. Kijk maar naar de huidige wonderboys à la Zuckerberg, Branson en Gates: stuk voor stuk geniën zonder diploma.

Videocall

Een live videocall levert vaak meer input op dan een A4-velletje. Er bestaan tegenwoordig trouwens algoritmen die op basis van een video-analyse een heel nauwkeurig persoonlijkheidsprofiel opstellen. Ze helpen je om de juiste kandidaat te selecteren.

App’s & robots

Stilstaan is achteruit gaan. Daarom maakt Axintor Interim de vlucht vooruit. Slimmer en beter rekruteren door te gaan digitaliseren en automatiseren: dat brengt de juiste persoon op de juiste plaats.  We investeren momenteel in onze Axintor-app, waarmee we onze service kunnen verbeteren en versnellen. En met onze externe recruitment-robot schuimen we sociale media af naar geschikte kandidaten. En dan komt er nog een fonkelnieuwe website aan die onze instroom nog beter zal faciliteren en automatiseren. 

Aanpassen

Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen. We zijn een beetje laat maar dank voor de goede raad, Charles Darwin. Dikke zoen!

Zorg voor onze uitzendkrachten - Axintor
Zorg voor onze uitzendkrachten
wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor