Missie en visie

Over Axintor - Missie
Over Axintor

Missie

Het draait allemaal rond gastvrijheid, persoonlijkheid en kwaliteit. Het komt neer op toewijding, integratie en motivatie. In één slagzin samengevat: it’s all about the perfect match!

Dankzij onze persoonlijke aanpak en onze expertise op het vlak van integratie van buitenlandse medewerkers zijn we een unieke uitzendpartner. We geloven rotsvast dat kwaliteit los staat van nationaliteit. We zoeken en vinden voor ondernemingen de gepaste arbeidskrachten (m/v) waar ze dringend naar op zoek zijn. Zonder zorgen. Zonder risico’s. Over de gehele lijn geregeld zoals het moet.

Visie

Wie buitenlandse arbeidskrachten wil inzetten, kan rekenen op de inzichten en de expertise van Axintor. We zijn immers uitgegroeid tot de referentie in deze specialiteit in de West-Vlaamse uitzendmarkt. Op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze staan we ten dienste van onze kandidaat-uitzendkrachten en de ondernemingen die op ons een beroep doen. Zo garanderen we resultaatgerichte samenwerkingen. Onze buitenlandse uitzendmedewerkers blinken uit door hun positieve werkmentaliteit, hun flexibiliteit, hun vakkennis en hun opvallend laag ziekteverzuim. Ze zijn vastberaden en hebben een doel. Dit uit zich in hun engagement. Axintor Interim engageert zich op zijn beurt om een aangenaam en stevig onderbouwd kader te creëren waarin hun kort of lang verblijf optimaal kan verlopen.

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor