Axintor

Zo doen wij dat

Wij komen naar jou om te luisteren en nemen een kijkje op de werkpost om een gedetailleerde vacature te maken. We geven je een transparante offerte op maat en na jouw groen licht, starten wij de zoektocht. We hanteren het no cure no pay principe: de factuur wordt opgemaakt wanneer iemand is opgestart. 

We verspreiden de vacature via onze selectieparters op verschillende online jobfora in Roemenië, Polen, Portugal en Spanje. Elke kandidatuur wordt grondig gescreend voor we de selectie aan jou voorstellen. We focussen ons voornamelijk op ervaring, competenties en opleiding, maar we checken ook de talenkennis en hoe de kandidaat zijn toekomst in België ziet. 

Bij interesse regelen we een videocall als vervanging van een real life sollicitatiegesprek. Na jouw bevestiging regelen we de beschikbaarheid en de aankomst.  

Nog voor de kandidaat naar België afreist, krijgt hij via de MyAxintor app alle nodige informatie om zich voor te bereiden op zijn werkverblijf. Eenmaal in België, wordt hij in onze huisvesting onthaald door onze coördinator, die hem gedurende de hele tewerkstelling zal begeleiden. Indien nodig krijgt de uitzendkracht ook een auto, scooter of fiets, zodat hij zich vlot van en naar het werk kan verplaatsen. 

De dag na de aankomst komt de uitzendkracht bij ons op kantoor voor een intakegesprek. Op dat moment krijgt hij van zijn persoonlijke HR Consultant, in zijn moedertaal, alle informatie over het contract, de loonbrief, de vakantieregeling, de onthaalbrochure, etc. 

Tijdens de uitzendperiode worden er regelmatig evaluatiegesprekken ingepland.

It's all about the perfect match.