Verblijf werknemers

Snel en accuraat de beste uitzendkrachten

Axintor - Werving en selectie
Werkgever

Axintor rekruteert Spaanse, Hongaarse, Portugese en Poolse arbeiders. We zorgen veelal voor gezamenlijke huisvesting waarbij de werknemers in hun eigen taal en cultuur kunnen samenleven. Door goede huisvesting en ondersteuning vóór en tijdens de tewerkstelling, voelen de buitenlandse uitzendkrachten zich sneller en gemakkelijker thuis. Uiteraard reflecteert dit weer in hun productiviteit en motivatie.

Tijdens de opdracht in België verblijven de werknemers in comfortabele, nette woningen. Elke woning heeft een gezellig ingerichte woonkamer, een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en/of bad, meerdere slaapkamers, een apart toilet en een wasmachine.

Om de leefkwaliteit en ieders woongenot te waarborgen, controleert een Axintor-coördinator de woningen regelmatig en onderneemt actie waar nodig. Zo wordt er onder andere gecontroleerd of de woningen netjes schoongemaakt worden, maar ook of onderhoud of reparaties nodig zijn.

Coördinator buitenlandse werknemers

Alle Belgische Axintor-kantoren hebben een coördinator in dienst die de taal van de buitenlandse werknemers spreekt en 24/7 hun eerste aanspreekpunt is.

Met onze kennis en expertise helpen wij de werknemers bij het opmaken van sociale documenten en aanmelden bij de benodigde instanties en kunnen we gedurende het gehele project ondersteuning en bijstand bieden aan zowel werkgever als werknemer.

U focust zich op de job, wij focussen op het benodigde personeel.

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor