Werving en selectie

Snel en accuraat de beste uitzendkrachten

Axintor - Werving en selectie
Werkgever

U wilt gemotiveerd tijdelijk of vast personeel aanwerven voor uw bedrijf? U verwacht daarbij prima vakkennis, hoge productiviteit én flexibiliteit? Axintor vindt de meest gemotiveerde interims en vaste krachten voor u!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in binnen- én buitenland.

Axintor is actief in volgende sectoren:

  • Techniek
  • Productie
  • Bouw & constructie
  • Transport & logistiek

Werving & selectie van personeel

Tijdens een gesprek met uw Axintor-accountmanager geeft u aan naar welke profielen u op zoek bent. Met deze informatie zoeken, screenen en selecteren onze lokale personeelsconsulenten in binnen- en buitenland de meest geschikte kandidaten. Hierbij zijn niet enkel de juiste competenties en motivatie van belang, we bekijken ook of de kandidaten binnen uw team passen.

Samen realiseren we uw doelstellingen

Om de communicatie en efficiëntie te verbeteren, heeft u één contactpersoon binnen Axintor. Uw accountmanager is uw aanspreekpunt en vertrouwenspersoon die uw bedrijf door en door kent. Echter, een heel team van gemotiveerde medewerkers staat klaar om uw doelstellingen te realiseren. Daardoor wordt snel een passende oplossing gevonden voor al uw personeelsbehoeften.

Onze lokale personeelsconsulenten

Afhankelijk van uw vraag en voorkeuren brieft uw accountmanager de verschillende Axintor-personeelsconsulenten. In hun goed gevulde databases met gemotiveerde en vakkundige kandidaten, vinden zij gegarandeerd die werknemer die aan uw eisen voldoet.

Coördinator buitenlandse werknemers

In elk van onze Belgische kantoren draagt een coördinator zorg voor onze buitenlandse werknemers. Hij spreekt hun taal en zal zowel vóór als tijdens hun verblijf in België 24/7 hun eerste aanspreekpunt blijven. Ook gedurende de uitzendperiode volgen we uw dossier van nabij op om zo efficiënt mogelijk te kunnen inspelen op wijzigende omstandigheden.

Kortom: Axintor werkt snel, accuraat en menselijk.

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor