Onze werkwijze

Hallo, ik spreek

Werkwijze interimjobs
Werknemer

U bent op zoek naar een kort- of langlopende interimjob in België? U hebt prima vakkennis, bent gemotiveerd, productief én flexibel? Dan vindt Axintor de job die u op het lijf geschreven is!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. Ook vindt u bij ons regelmatig vacatures voor jobstudenten.

We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in België en in de EU-landen als Roemenië, Polen, Bulgarije, Slowakije, Hongarije en Spanje

Interimjob - wat kan u verwachten?

In België bemiddelt Axintor voor wie aan de slag wil in een tijdelijke baan, eventueel met de optie op vast werk. Op basis van uw ervaring en competenties gaan onze personeelsconsulenten op zoek naar de vacature die het best bij u past en geven we u de gewenste begeleiding bij de sollicitatie en start van de job.

Tijdens de tewerkstelling zullen we regelmatig contact hebben met u en uw werkgever om te zien hoe de job verloopt. Heeft u vragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, ziekte, contract of heffingen? Stel ze gerust aan Axintor, we helpen u gedurende het gehele arbeidsproces.

Axintor verloning

Verloning

Zoals het hoort: loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op eigen werknemers van een bedrijf, gelden eveneens voor binnenlandse en voor buitenlandse uitzendkrachten.

Eigen vervoer

Axintor stelt verschillende vervoersmiddelen ter beschikking voor vlotte woon-werk verplaatsingen, waaronder fietsen, bromfietsen en Axintor-wagens.

Axintor huisvesting

Verblijf

Axintor neemt de zorg voor het verblijf van de werknemers volledig op zich. Tijdens de opdracht in België verblijven de buitenlandse werknemers in nette en comfortabele woningen.

Axintor interims aan het woord

Axintor opende voor mij een nieuwe toekomst.

“Mijn naam is Roman Kolodziejcyk. Ik ben 23 jaar en kwam in 2012 naar België. Ik ben technisch geschoold en droomde van een beter bestaan. Axintor opende voor mij een nieuwe toekomst.”

“ In Polen volgde ik een vakopleiding. Ik studeerde er af als lasser en behaalde er ook mijn heftruck-attest. Ik zakte af naar België in de hoop om hier een betere toekomst op te bouwen. Ik startte in 2012-2013 als arbeider in de bloementeelt. Nadien kwam ik terecht in een metaalbedrijf. Het grootste probleem was toen de huisvesting. Via het Poolse selectiekantoor kwam ik vervolgens in contact met Axintor. Ik werd heel goed begeleid door de Axintor consulente en ook mijn huisvesting werd meteen geregeld. Gezien mijn opleiding, werd ik snel voorgesteld aan Feytray. Dezelfde week nog ging ik op gesprek en… kon ik aan het werk! Ik werk er als CNC-operator. Bij Feytray heb ik zeer veel bijgeleerd en ik voel me er gelukkig. Ik spreek ondertussen ook al goed Nederlands. Bedankt om me deze kans te geven! :-) Groeten, Roman.”