Onze werkwijze

Hallo, ik spreek

Werkwijze interimjobs
Werknemer

U bent op zoek naar een kort- of langlopende interimjob in België? U hebt prima vakkennis, bent gemotiveerd, productief én flexibel? Dan vindt Axintor de job die u op het lijf geschreven is!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. Ook vindt u bij ons regelmatig vacatures voor jobstudenten.

We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in België en in 'nieuwe' EU-landen als Polen of Hongarije en recent ook in Spanje en Portugal.

 

Interimjob - wat kan u verwachten?

In België bemiddelt Axintor voor wie aan de slag wil in een tijdelijke baan, eventueel met de optie op vast werk. Op basis van uw ervaring en competenties gaan onze personeelsconsulenten op zoek naar de vacature die het best bij u past en geven we u de gewenste begeleiding bij de sollicitatie en start van de job.

Tijdens de tewerkstelling zullen we regelmatig contact hebben met u en uw werkgever om te zien hoe de job verloopt. Heeft u vragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, ziekte, contract of heffingen? Stel ze gerust aan Axintor, we helpen u gedurende het gehele arbeidsproces.

Axintor verloning

Verloning

Zoals het hoort: loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op eigen werknemers van een bedrijf, gelden eveneens voor binnenlandse en voor buitenlandse uitzendkrachten.

Eigen vervoer

Axintor stelt verschillende vervoersmiddelen ter beschikking voor vlotte woon-werk verplaatsingen, waaronder fietsen, bromfietsen en Axintor-wagens.

Axintor huisvesting

Huisvesting

Axintor neemt de zorg voor de huisvesting volledig op zich. Tijdens de opdracht in België verblijven de buitenlandse werknemers in nette en comfortabele eengezinswoningen.

Vacatures

Vacatures

U hebt een prima vakkennis, bent gemotiveerd, flexibel en productief? Bekijk ons aanbod korte en langlopende interimjobs in België!

Magazijnier
Veurne
Administratief bediende
Veurne
Winkelbediende voor tabakswinkel te Adinkerke
Veurne

Axintor interims aan het woord

Mlynarska Izabela

Buitenlands uitzendkracht

Axintor is gespecialiseerd in de rekrutering van buitenlandse uitzendkrachten. De huisvesting en registratie zijn vaak een struikelblok... tenzij u met Axintor werkt uiteraard. Wij garanderen immers steeds een adequate huisvesting, begeleiding en vervoer.

We laten hierover 'Mlynarska Izabela' aan het woord, een Axintor-uitzendkracht uit Polen:

"Toen ik die zondagavond de woning zag waar ik tijdens mijn verblijf in België zou logeren, was ik aangenaam verrast. Het is een comfortabele gezinswoning die ik met 4 Axintor-collega's deel. We hebben elk een eigen kamer en delen samen de keuken, de badkamer en de woonkamer. Samen houden we de woning schoon. Niet alleen Axintor, maar ook wij houden van een nette leefomgeving. Het pand ligt in de nabije omgeving van mijn werk. Met mijn scooter ben ik er in een mum van tijd.

Ik ben echt tevreden over mijn logement. Dit maakt het voor mij mogelijk om zorgeloos naar België te komen om er te werken."