Onze werkwijze

Hallo, ik spreek

Werkwijze interimjobs
Werknemer

U bent op zoek naar een kort- of langlopende interimjob in België? U hebt prima vakkennis, bent gemotiveerd, productief én flexibel? Dan vindt Axintor de job die u op het lijf geschreven is!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. Ook vindt u bij ons regelmatig vacatures voor jobstudenten.

We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in België en in 'nieuwe' EU-landen als Polen of Hongarije en recent ook in Spanje en Portugal.

 

Interimjob - wat kan u verwachten?

In België bemiddelt Axintor voor wie aan de slag wil in een tijdelijke baan, eventueel met de optie op vast werk. Op basis van uw ervaring en competenties gaan onze personeelsconsulenten op zoek naar de vacature die het best bij u past en geven we u de gewenste begeleiding bij de sollicitatie en start van de job.

Tijdens de tewerkstelling zullen we regelmatig contact hebben met u en uw werkgever om te zien hoe de job verloopt. Heeft u vragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, ziekte, contract of heffingen? Stel ze gerust aan Axintor, we helpen u gedurende het gehele arbeidsproces.

Axintor verloning

Verloning

Zoals het hoort: loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op eigen werknemers van een bedrijf, gelden eveneens voor binnenlandse en voor buitenlandse uitzendkrachten.

Eigen vervoer

Axintor stelt verschillende vervoersmiddelen ter beschikking voor vlotte woon-werk verplaatsingen, waaronder fietsen, bromfietsen en Axintor-wagens.

Axintor huisvesting

Verblijf

Axintor neemt de zorg voor het verblijf van de werknemers volledig op zich. Tijdens de opdracht in België verblijven de buitenlandse werknemers in nette en comfortabele woningen.

Axintor interims aan het woord

Het is voor de bakker! Jerzy Motyka over zijn job via Axintor Interim bij kwaliteitsbakkerij De Fruyt.

Jerzy Motyka

Ik ben Jerzy Motyka en leerde in Polen voor bakker. Na mijn opleiding ging ik op zoek naar een job in het buitenland om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nuttige werkervaring op te doen. Op een Poolse job site zag ik een interessante vacature. Die bracht me in contact met Axintor Interim. Via hen ging ik als bakker aan de slag bij Quality Bakery De Fruyt in Oostkamp.

Mijn eerste week in België verliep prima. Axintor Interim heeft me heel erg geholpen bij mijn opstart. Het is niet evident om je in een nieuwe omgeving thuis te voelen als je de taal niet machtig bent. Het is dan ook mijn grootste uitdaging om die beter onder de knie te krijgen.

Een van de meest memorabele momenten was er een uit de periode dat ik het wat lastig had in mijn nieuwe job. Mijn contactpersoon bij Axintor Interim is toen samen met mij en de eigenaars van de bakkerij rond de tafel gaan zitten om mijn probleem te bespreken. Ik ben haar hier erg dankbaar voor. Daarna verliep alles uitstekend.

Ik ben echt tevreden. Ik hou van mijn job en het bedrijf waar ik werk. Ik heb een verzorgde, aangename verblijfplaats. Ik word correct en op tijd betaald voor mijn prestaties. Ik heb helemaal over niets te klagen. Als ik Axintor Interim in een paar woorden moet samenvatten, dan kies ik voor begripvol, behulpzaam en fantastische jobopportuniteiten.