Onze werkwijze

Hallo, ik spreek

Werkwijze interimjobs
Werknemer

U bent op zoek naar een kort- of langlopende interimjob in België? U hebt prima vakkennis, bent gemotiveerd, productief én flexibel? Dan vindt Axintor de job die u op het lijf geschreven is!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. Ook vindt u bij ons regelmatig vacatures voor jobstudenten.

We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in België en in de EU-landen als Roemenië, Polen, Bulgarije, Slowakije, Hongarije en Spanje

Interimjob - wat kan u verwachten?

In België bemiddelt Axintor voor wie aan de slag wil in een tijdelijke baan, eventueel met de optie op vast werk. Op basis van uw ervaring en competenties gaan onze personeelsconsulenten op zoek naar de vacature die het best bij u past en geven we u de gewenste begeleiding bij de sollicitatie en start van de job.

Tijdens de tewerkstelling zullen we regelmatig contact hebben met u en uw werkgever om te zien hoe de job verloopt. Heeft u vragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, ziekte, contract of heffingen? Stel ze gerust aan Axintor, we helpen u gedurende het gehele arbeidsproces.

Axintor verloning

Verloning

Zoals het hoort: loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op eigen werknemers van een bedrijf, gelden eveneens voor binnenlandse en voor buitenlandse uitzendkrachten.

Eigen vervoer

Axintor stelt verschillende vervoersmiddelen ter beschikking voor vlotte woon-werk verplaatsingen, waaronder fietsen, bromfietsen en Axintor-wagens.

Axintor huisvesting

Verblijf

Axintor neemt de zorg voor het verblijf van de werknemers volledig op zich. Tijdens de opdracht in België verblijven de buitenlandse werknemers in nette en comfortabele woningen.

Axintor interims aan het woord

Krzysztof heeft de ❌factor!

"In Polen volgde ik de Technische School voor Elektriciteit en studeerde af als industrieel elektricien. Via een lokaal selectiekantoor kwam ik in contact met Axintor Interim. Ik was op zoek naar een beter leven en een goedbetaalde job. Axintor Interim vond de perfecte job voor mij bij DECAT. In maart zal ik er vijf jaar werken als teamleider. Het was niet gemakkelijk om mijn familie achter te laten en alleen naar België af te reizen. Maar de eerste weken hier verliepen bijzonder vlot. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Vanuit mijn positieve ervaring raad ik Axintor Interim bij mijn vrienden, ongeacht hun opleiding of beroep. Telkens kan Axintor Interim ze verder helpen in hun zoektocht naar een gepaste job. Als ik Axintor Interim in drie woorden moet omschrijven, dan kies ik voor eerlijk, nuttig en professioneel." - Krzysztof