Onze werkwijze

Hallo, ik spreek

Werkwijze interimjobs
Werknemer

U bent op zoek naar een kort- of langlopende interimjob in België? U hebt prima vakkennis, bent gemotiveerd, productief én flexibel? Dan vindt Axintor de job die u op het lijf geschreven is!

Axintor is een interimkantoor en werving- en selectiebureau in één, gespecialiseerd in het zoeken naar de beste uitzendkrachten. Axintor is actief in alle sectoren. Ook vindt u bij ons regelmatig vacatures voor jobstudenten.

We vertrouwen hiervoor op een netwerk van eigen werving- en selectiebureaus in België en in 'nieuwe' EU-landen als Polen of Hongarije en recent ook in Spanje en Portugal.

 

Interimjob - wat kan u verwachten?

In België bemiddelt Axintor voor wie aan de slag wil in een tijdelijke baan, eventueel met de optie op vast werk. Op basis van uw ervaring en competenties gaan onze personeelsconsulenten op zoek naar de vacature die het best bij u past en geven we u de gewenste begeleiding bij de sollicitatie en start van de job.

Tijdens de tewerkstelling zullen we regelmatig contact hebben met u en uw werkgever om te zien hoe de job verloopt. Heeft u vragen over salaris, arbeidsvoorwaarden, ziekte, contract of heffingen? Stel ze gerust aan Axintor, we helpen u gedurende het gehele arbeidsproces.

Axintor verloning

Verloning

Zoals het hoort: loon- en arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn op eigen werknemers van een bedrijf, gelden eveneens voor binnenlandse en voor buitenlandse uitzendkrachten.

Eigen vervoer

Axintor stelt verschillende vervoersmiddelen ter beschikking voor vlotte woon-werk verplaatsingen, waaronder fietsen, bromfietsen en Axintor-wagens.

Axintor huisvesting

Verblijf

Axintor neemt de zorg voor het verblijf van de werknemers volledig op zich. Tijdens de opdracht in België verblijven de buitenlandse werknemers in nette en comfortabele woningen.

Axintor interims aan het woord

Anthony Febrillet

Lasser

Anthony Febrillet is één van de krachten die via Axintor een job vond die hem op het lijf geschreven is. We vroegen hem om ons zijn verhaal met ons te delen.

“Ik ben afkomstig uit Spanje. Ik ben gepassioneerd door metaalconstructie en beschik over een sterke ervaring als lasser. Omdat ik weet dat heel wat bedrijven op zoek zijn naar vakmensen als ik, besloot ik om op zoek te gaan naar een interessante job in het buitenland. Ik wil mijn kennis verder ontplooien en uiteraard ook graag beter verdienen. Via internet ontdekte ik een vacature in België die aansloot bij mijn wensen. Ik solliciteerde, kwam naar hier en kreeg een droomjob te pakken! Axintor heeft alles perfect ondersteund: woning, vervoer, contract, contact met het bedrijf etc. Ik hoefde me nooit zorgen te maken en kon me direct volledig op mijn job concentreren.”