Buitenlandse werknemers

Snel en accuraat de beste uitzendkrachten

Axintor - Werving en selectie
Werkgever

Axintor Interim zoekt én vindt voor u gegarandeerd de beste kandidaat voor de job. Met dit doel voor ogen zijn we actief op de nationale als op de internationale arbeidsmarkt.

Buitenlandse werknemers

Sinds de openstelling van de arbeidsmarkt voor de nieuwe EU-lidstaten, fungeert Axintor als interimkantoor. Vooral in Polen maar ook in Hongarije, Roemenië en Litouwen, rekruteren lokale personeelsconsulenten in onze werving- en selectiebureaus snel en zorgvuldig de meest competente en gemotiveerde kandidaten, zowel voor kort- als langlopende opdrachten.

Vooral voor bedrijven die plotse nood hebben aan arbeidskrachten, zijn buitenlandse werknemers een uitkomst. In sectoren als bouw, productie, logistiek en techniek zijn er vaak projecten waarbij ondersteuning van interims gewenst is. Een hoge productiviteit, laag ziekteverzuim en veelal technische kennis en ervaring zijn grote voordelen bij de keuze voor buitenlandse uitzendkrachten.

Axintor zorgt ervoor dat deze Hongaarse, Roemeense, Litouwse of Poolse arbeiders in België niet alleen in de beste omstandigheden kunnen werken, maar er ook goed leven. Lees meer over de huisvesting en ondersteuning van buitenlandse werknemers.

Voordelen buitenlandse werknemers

  • Zeer sterk gemotiveerde kandidaten
  • Minstens een basiskennis Engels of Frans
  • Hoge productiviteit & laag ziekteverzuim
  • Transparante facturatie + 'all in'-tarieven.

Onze consulenten zoeken, screenen en selecteren voor u de sterkste kandidaten. Wij bezorgen u hun cv, waarna u zelf beslist wie op gesprek komt en wie uiteindelijk het best binnen uw team past.

Uw voordelen

  • Geen selectiefee
  • Wekelijks opzegbaar
  • Geen opzegvergoeding

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor