Rekruteren stopt niet bij de matching…

ecosystem

We put the H back in HR…

De voorbije jaren heeft Axintor Interim heel veel geïnvesteerd in automatisering en digitalisering. Dit maakt ons productiever en efficiënter. En dit laat ons vooral toe om meer tijd en energie te steken in onze arbeiders. Want, in tegenstelling tot andere interimkantoren, stopt onze taak niet na de matching. Integendeel.

Onze arbeiders worden van dichtbij begeleid en geholpen. We bieden een totaalpakket aan: van woning tot vervoersmiddel. In geval van problemen, kunnen de werknemers terecht bij een Axintor-contactpersoon. Die goede omkadering zorgt ervoor dat onze arbeiders in fijne omstandigheden kunnen wonen en werken. Gelukkige werknemers presteren beter. En ze zijn vaak heel loyaal. Waarom zou je vertrekken als je het goed hebt? 

We put the H back in Human Resources.Niet alleen omdat het meer oplevert, maar vooral omdat het… menselijker is.

wat kunnen wij voor u betekenen?
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
employer branding
Wat is employer branding en hoe helpt het jouw onderneming vooruit?
trends
Cut the cute jobtitles!
recruitment
Rekruteren anno 2020

Tevreden klanten

Helvetia
Dezeure logo
De Verbeelding klant Axintor
Grondwerken Blomme klant Axintor
MMT klant Axintor
Hof Van Cleve  klant Axintor